Yalan Dünya Yeni Bölüm İzle Kacak Yeni Bölüm İzle Kurt Seyit Şura Yeni Bölüm İzle Medcezir Yeni Bölüm İzle Muhteşem Yüzyıl Yeni Bölüm İzle
Popüler Tv Kanalları

Ulusal Tv Kanalları

Spor Tv Kanalları

Müzik Tv Kanalları

Çocuk Tv Kanalları

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kral Türk Radyo

İnternette kral türk radyo frekansı, kral türk radyo, kral türk radyo uydu frekansı, kral türk radyo canlı dinle, kral türk radyo arabesk, kral türk radyo fm dinle 98.0 canlı, kral türk radyo canlı, kral türk radyosu burada dinleyin...

KRALTÜRK RADYO, "DAMARIN YENİ ADRESİ" sloganıyla FM bandı 98 Mhz Freansından ve Türksat Uydusundan Ulusal yayın yapmaktadır.



Yayın hayatına yeni başlayan KRALTÜRK Radyo'da geçmişte ve günümüzde hit olmuş arabesk ve fantezi müziğinin en bilinen örnekleri çalınmaktadır.
Sosyal içerikli ve müzik ağırlıklı yayın yapılmaktadır.
Yayınımızın % 70 Arabesk - Fantezi, %15 Türk Halk Müziği, 15% Popüler Türk Sanat Müziği oluşturmaktadır.

Tempo olarak trafik saatlerinde (07:00–10:00 / 18:00-20:30) arabesk, fantezi türünün hareketli olanları; diğer saatlerde ise 40% hareketli, 20% orta tempo ve 40% slow müzik karışık olarak yayınlanmaktadır. Gün içinde kısa haberler gündem başlıkları ile verilmektedir.

KRALTÜRK Radyo ‘nun yayın hayatına geçmesinden sonra piyasadaki boşluk doldurulmuş oldu.
Kendi kategorisinde yayın yapan diger radyolardan daha kaliteli bir yayın ilkesi edinmiş KRALTÜRK Radyo üstün teknoloji ürünü teknik cihazlarının yanısıra, otomasyon ve bilgi işlem teknolojisinide yayın sistemine katarak bu konuda girişimde bulunan çok az radyodan biri olma özelliğinede sahip olmuştur.
Stüdyolarımız tamamen dijital alt yapı ile hazırlanmış olup yayın akışı ve production kendi bünyemizde bilgisayar destekli olarak yapılmaktadır.

Dinleyicilerin bilgilendirilmelerini ve müzikten keyif almalarını sağlamak Tüm dinleyicilerimizin beklentilerini dikkate alarak gün içerisinde yaptığımız sürekli dinamik ve canlı yayınlarımızla radyomuzda kalıcı bir kitle yaratmak. Sektörde lider olmak ve her an her yerde dinlenebilir bir yayın ortamı sağlamak. Radyo dinleyicilerimizin beğenisine en yeni ve en güzel şarkıları sunmak. Tüm çalışanların kendilerini bir bütünün parçası olarak hissedecekleri, gelişim, güven ve bilginin hergün hakim olduğu açık ve katılımcı bir iş ortamı yaratarak radyo sektöründe başarılı bir örnek olmak. Türkiye’de müzik listelerinde üst sıralarda bulunan, tüm dinleyicilerimiz tarafından sevilecek şarkıları bularak, dinleyicilerimizle buluşturmak.

Rekabetin çok yoğun yaşandığı ve ciddi rakiplerin bulunduğu bir ortamda, her geçen gün daha dinamik, yenilikçi ve reklam pazarından daha fazla pay almak için üstün bir performans sergilemek. Genç, güvenilir ekibi ile diğer radyolar arasından sıyrılmış, zirveye yerleşmiş, herkes tarafından bilinen bir üne sahip olmak. Başarının devamı ancak dinleyicilerin tercih ettiği tarzda yayınların korunması ve radyo teknolojisindeki yeniliklerin takibi ile gerçekleşecektir.


0 yorum:

Yorum Gönder