Yalan Dünya Yeni Bölüm İzle Kacak Yeni Bölüm İzle Kurt Seyit Şura Yeni Bölüm İzle Medcezir Yeni Bölüm İzle Muhteşem Yüzyıl Yeni Bölüm İzle
Popüler Tv Kanalları

Ulusal Tv Kanalları

Spor Tv Kanalları

Müzik Tv Kanalları

Çocuk Tv Kanalları

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi İzle

Bugün Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi ile internette canlı dizi film izlemenin keyfini çıkarın. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi ile yerli dizi, haber ve filmleri dakikası dakikasına canlı tv sitemiz ile izleyiniz.


Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi konusu, oyuncuları ve yeni bölüm fragmanı

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri’nin oynadığı Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün‘ün ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi Ekim ayı başında Star ekranlarında olacak.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 1. BÖLÜM İLK FRAGMANI

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Star TV’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin çekimleri başladı!

Yapımcılığını Saner Ayar’ın ortağı olduğu O3 Turkey’in üstlendiği, başrollerine Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri’nin yer aldığı yönetmen koltuğunda ise daha önce Yer Gök Aşk dizisinin yönetmenliğini yapmış olan Atıl-Ulaş İnaç kardeşler oturacağı Kaderimin Yazıldığı Gün’ün çekimleri başladı.

Dizi, Antakyalı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kesişen yollarını konu alıyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün yakında Star’da!

GÜRBEY İLERİ KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNDE

Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı Şehzade Mehmet karakteriyle ünlü olan Gürbey İleri’in rol alacağı yeni dizisi belli oldu.

Başrolerinde Özcan Deniz ve Hatice Şendil’in oynayacağı ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Son olarak atv’de ekrana gelen ‘Yasak’ dizisinde yer alan Gürbey İleri yeni dizinin kadrosuna dahil oldu. Gürbey İleri, yeni dizide ikinci erkek başrol olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide ‘Kerem’ karakterine hayat verecek genç oyuncu, Özcan Deniz’le dayı-yeğen olarak kamera karşısına geçecek.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNİN BAŞROLÜNÜN BEGÜM KÜTÜK KAPTI

Verilen astronomik ücretlerle dikkat çeken Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizi filmin başrol sorunu nihayet çözüldü. Songül Öden, Belçim Bilgin ve Ceyda Düvenci’nin ardından rolü Begüm Kütük kaptı.

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin başrolünü Begüm Kütük kaptı. Haberin devamı için tıklayın

HATİCE ŞENDİL KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNDE

Yapımcılığını Saner Ayar’ın ortağı olduğu O3 Turkey’in üstlendiği, başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Ceyda Düvenci’nin olduğu yönetmen koltuğunda ise daha önce Yer Gök Aşk dizisinin yönetmenliğini yapmış olan Atıl-Ulaş İnaç kardeşler oturacağı Kaderimin Yazıldığı Gün’ün kadrosuna bu sezon Gold Film’in Show TV’de ekrana gelen sevilen drama dizisi ‘Dila Hanım’da rol alan güzel oyuncu Hatice Şendil katıldı.

Kaderimin Yazıldığı Gün – Hatice Şendil

‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisinde Ceyda Düvenci, Özcan Deniz’in eşini canlandıracak.Atıl – Ulaş İnaç kardeşlerin yöneteceği dizide Özcan Deniz, Ceyda Düvenci ve Hatice Şendil’in canlandırdığı iki kadının arasında kalacak.

ÖZCAN DENİZ İKİ KADIN ARASINDA

Yapımcılığını Saner Ayar’ın ortağı olduğu O3 Turkey’in üstlendiği Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin yönetmen koltuğunda daha önce Yer Gök Aşk dizisinin yönetmenliğini yapmış olan Atıl-Ulaş İnaç kardeşler oturacak.

Yeni sezonun iddialı dizilerinden Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin kadrosuna Ceyda Düvenci dahil oldu.

Başrolünde Özcan Deniz’in yer aldığı ve partneri için Belçim Bilgin ve birçok oyuncunun ismi geçen Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi için çalışmalar tüm hızla devam ederken dizinin kadın oyuncularından bir tanesi belli oldu.

Star Tv’de yayınlanacak olan dizide , Özcan Deniz’e eşlik edecek isim, son olarak Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol alan ve Doktorum programını sunan güzel oyuncu Ceyda Düvenci oldu. Dizinin diğer kadın başrolü için çalışmalar devam ediyor.

STAR TV’DE YAYINLANACAK
Yapımcılığını O3 Yapım’ın üstlendiği ve Özcan Deniz ile Hatice Şendil’in başrollerinde yer alması beklenen “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisi başlamadan kanal değiştirdi. Yeni dizi Star TV’de ekrana gelecek. Dizinin oyuncu ve senaryo çalışmaları hala devam ederken, dizinin Altan Dönmez’in yöneteceği konuşuluyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezonda Star TV ekranlarında!

Özcan Deniz, yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün için bölüm başına 96 bin TL’ye anlaştı.

PERRAN KUTMAN’DAN YENİ DİZİ – DİZİNİN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Özcan Deniz başrolünü Ece Uslu ve Yavuz Bingöl’le paylaştığı ‘Karagül’le yollarını, yeni dizi anlaşması sebebiyle ayırdı. Deniz, ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ adlı dizi için iki hafta önce rekor bir ücrete imza attı.

Oyuncu, yapımcılığını O3 Turkey’in üst-lendiği dizi için bölüm başına 96 bin TL’ye anlaştı. Bir sezonluk ödemenin geçen ay peşin yapıldığı öğrenildi. Deniz’in dizideki partneri olarak Belçim Bilgin’in adı geçiyor.

Show TV’de yayınlanacağı konuşulan dizinin yönetmenliğini ise ‘Ya Sonra’ filminde ve ‘Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ dizisinde birlikte çalıştığı Altan Dönmez yapacak.

Yaza film çekecek

Özcan Deniz, ‘Karagül’ün sezon finalinde son kez ekrana gelecek. Şükrü Avşar’la ortaklığı devam eden Deniz, yazın çekeceği filmin hazırlıklarına devam ediyor.

EKRANLARIN YENİ DİZİSİ AŞKTA VE SAVAŞTA – DİZİNİN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

Yaza film çekecek

Özcan Deniz, ‘Karagül’ün sezon finalinde son kez ekrana gelecek. Şükrü Avşar’la ortaklığı devam eden Deniz, yazın çekeceği filmin hazırlıklarına devam ediyor.

KONUŞULAN ÜCRETLER:

Necati Şaşmaz: 80 bin TL
Kıvanç Tatlıtuğ: 70 bin TL
Halit Ergenç: 60 bin TL
Kenan İmirzalıoğlu: 60 bin TL
Erkan Petekkaya: 55 bin TL
Burak Özçivit: 30 bin TL
Okan Yalabık: 25 bin TL



Şimdi Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi Kanalında Hangi Sevilen Dizi Var

0 yorum:

Yorum Gönder