Yalan Dünya Yeni Bölüm İzle Kacak Yeni Bölüm İzle Kurt Seyit Şura Yeni Bölüm İzle Medcezir Yeni Bölüm İzle Muhteşem Yüzyıl Yeni Bölüm İzle
Popüler Tv Kanalları

Ulusal Tv Kanalları

Spor Tv Kanalları

Müzik Tv Kanalları

Çocuk Tv Kanalları

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kanal D Ulan İstanbul Dizisi İzle

Bugün Ulan İstanbul dizisi Kanal D ile internette canlı dizi film izlemenin keyfini çıkarın. Ulan İstanbul dizisi Kanal D ile yerli dizi, haber ve filmleri dakikası dakikasına canlı tv sitemiz ile izleyiniz.


Ulan İstanbul dizisi konusu, oyuncuları ve yeni bölüm fragmanı

ULAN İSTANBUL 14. BÖLÜM FRAGMANI

ULAN İSTANBUL 13. BÖLÜM KONUSU

Kandemir ve çetesi dolandırılıyor. Peki ama, 1 milyon TL kimde?

Yeni bir hayata başlayacakları günün sabahı karşılarında bomboş kasayı bulan çete, büyük bir şok yaşar. Önce Shan-Li’nin ardından da Hayati’nin peşine düşerler.
Derya’yla ilişkisine bir isim koyan Ceyhun, sözlüsünü emniyet bürosundaki arkadaşlarıyla tanıştırmaya hazırlanırken, Nevizadeler’den kız almanın sevinciyle ayakları yerden kesilen Şehriban ve Maşuka ise çeyiz hazırlıklarına başlarlar.

Tüm bu karmaşanın içinde Kandemir ve Doğan’ın, Vahit Akça tarafından kaçırılması, çeteye ikinci bir darbe olur. İlk defa Kandemir’siz plan yapmak zorunda kalan çeteyi zorlu bir görev beklemektedir. Ada’nın doğum gününü fırsat bilen çete, Kandemir ve Doğan’ı Akça’nın elinden kurtarmak için harekete geçer. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Ormanda Vahit Akça’nın adamları tarafından köşeye sıkıştırılan ekip, kurşun yağmurunun ortasında kalır. Ve ekipten hiç beklenmedik bir kişi vurulur.

Ulan İstanbul’a misafir oluyor

Ünlü oyuncu Dilek Serbest, “Ulan İstanbul” dizisinin ilerleyen bölümlerinde Uğur Polat’ın canlandırdığı Kandemir karakterinin eski sevgilisi olarak izleyici karşısına çıkacak.

ULAN İSTANBUL’DA KİM HANGİ ROLDE OYNUYOR? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kanal D’nin, başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu ve Alptekin Serdengeçti’nin paylaştığı, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın onlara eşlik ettiği, yapımcılığını D Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı ve Murat Onbul’un yönetmenliğini yaptığı “Ulan İstanbul”  30 Haziran Pazartesi günü 2. bölümüyle saat 20.00'de Kanal D’de…

ŞEBNEM BOZOKLU’NUN ULAN İSTANBUL ŞARKISI – VİDEO

ULAN İSTANBUL DİZİSİ GENEL KONUSU

İstanbul’da bir dolandırıcılık çetesinin lideri olan Kandemir, yanında yetiştirdiği ekibiyle kendine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadır. Ekibin temel felsefesi; “Adaletli Çalmak”tır. İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan araklarlar. Ferdi, Karlos, Yaren ve Bahadır’dan oluşan bu tayfayı birbirine bağlayan en temel şey dostluktur. Ancak Kandemir’in eski ve değerli dostu olan Ali Rıza Kaptan’ın kendisi yüzünden tuzağa düşürülüp cezaevine girdiğini öğrenmesi her şeyi değiştirir.
Kandemir ve çetesi İstanbul’un eski mahallelerinden birine yepyeni kimliklerle yerleşirler. Bu yalandan ailenin babası Kandemir ve sözde çocuklarının eve yerleşecekleri gün, bir sürpriz misafir daha katılır aralarına… Derya’nın da ekibe katılmasıyla Kandemir ve 5 çocuğundan oluşan Nevizade Ailesi son şeklini alır. Ekibin sakin ve olaysız zannedip yerleşmeye karar verdikleri mahallede ise hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değildir.

Hepsi, bu şehre en sinkaflısından birer ‘ULAN’ çekip gelmişlerdir. Kendi hayatında bir kaybeden olduktan sonra, kızının karşısına bir gün tertemiz çıkmak isteyen Kandemir, yetiştirme yurdundan birlikte kaçıp İstanbul’a gelen ve şehrin sokaklarının tüm dertlerini üzerlerinde taşıyan kan kardeşler Ferdi ve Karlos, şarkıcı olma ümidiyle geldiği İstanbul’da, hayallerini pavyon kulislerinin aynalarına akıtan Yaren, ÖSS’de Türkiye derecesi yaparak Boğaziçi’nde okumaya hak kazanmış bir dahiyken parçalanmış ailesi yüzünden sosyal problemli birine dönüşen ve tüm zekasını hacker’lıkta kullanarak sistemden intikam alan Bahadır ve oyunculuk okumak için geldiği İstanbul’da, sahnelerde gösterme şansı bulamadığı yeteneğini, babasını kurtarmak için kullanmaya başlayan Derya… Bu yeni aile çatısında onları bitmek bilmeyen bir macera, her anı eğlence dolu bir hayat, bütün suçların içinde masum kalabilmiş sevdalar ve kalabalık yalnızlıklar beklemektedir.



Şimdi Ulan İstanbul dizisi Kanal D Kanalında Hangi Sevilen Dizi Var

0 yorum:

Yorum Gönder