Yalan Dünya Yeni Bölüm İzle Kacak Yeni Bölüm İzle Kurt Seyit Şura Yeni Bölüm İzle Medcezir Yeni Bölüm İzle Muhteşem Yüzyıl Yeni Bölüm İzle
Popüler Tv Kanalları

Ulusal Tv Kanalları

Spor Tv Kanalları

Müzik Tv Kanalları

Çocuk Tv Kanalları

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Yalan Dünya Dizisinde Ayrilik Var

Bugün Yalan Dünya dizisinde sürpriz ayrılık ile internette canlı dizi film izlemenin keyfini çıkarın. Yalan Dünya dizisinde sürpriz ayrılık ile yerli dizi, haber ve filmleri dakikası dakikasına canlı tv sitemiz ile izleyiniz.


Kanal D ekranlarında yayınlanan Yalan Dünya dizisine Çağatay karakterini canlandıran Hakan Meriçliler başka bir diziye transfer oldu.

Kanal D’nin demirbaşı Yalan Dünya’nın yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin Ekim ortalarında yayına girmesi bekleniyor. Diziye bu sezon Haki Biçici ve Necip Nemilli’nin dahil olacağı belirtiliyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezon kadroya dahil olan Hümeyra diziden ayrılmıştı. Şimdi ise sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Dizinin Çağatay’ı Hakan Meriçlililer’in diziden ayrıldığı ve Star’ın yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün’ün kadrosuna dahil olduğu belirtiliyor. Bildiğiniz üzere dizide yönetmen rolündeki Tuna Orhan geçtiğimiz yaz diziden ayrılmış ve Yüksek Giriş dizisinde yer almıştı. Ancak dizi tutmayıp erkenden bitince Yalan Dünya’ya geri dönmüştü.



Şimdi Yalan Dünya dizisinde sürpriz ayrılık Kanalında Hangi Sevilen Dizi Var

0 yorum:

Yorum Gönder