Yalan Dünya Yeni Bölüm İzle Kacak Yeni Bölüm İzle Kurt Seyit Şura Yeni Bölüm İzle Medcezir Yeni Bölüm İzle Muhteşem Yüzyıl Yeni Bölüm İzle
Popüler Tv Kanalları

Ulusal Tv Kanalları

Spor Tv Kanalları

Müzik Tv Kanalları

Çocuk Tv Kanalları

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kurt Seyit ve Şura Son Bölüm

Bugün Kurt Seyit ve Şura dizisi ile internette canlı dizi film izlemenin keyfini çıkarın. Kurt Seyit ve Şura dizisi ile yerli dizi, haber ve filmleri dakikası dakikasına canlı tv sitemiz ile izleyiniz.


Star TV’de Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisi  yeni bölüm fragmanı ve konusu..

Fahriye Evcen’im Mürvet rolüyle rol alacağı Farah Zeynep Abdullah ve Kıvanç Tatlıtuğ’un dizisi Kurt Seyit ve Şura’nın yeni sezon tarihi belli oldu. Kurt Seyit ve Şura 2. sezoa 23 Eylül Salı akşamı 20.30'da başlıyor.

KURT SEYİT VE ŞURA’NIN 14. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

KURT SEYİT MURKA İLE EVLENİYOR
Star TV ekranlarında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura’da Fahriye Evcen’li fragman yayınlandı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz sezon Çalıkuşu dizisinde rol almıştı. Fahriye Evcen’in canlandırdığı Murka karakteri Kurt seyit’le evleniyor.

Kurt Seyit, Mürvet’le imam nikahıyla evleniyor. Şura’nın gözyaşlarını tutamadığı bu sahneler Seyit ve Şura aşkının yaşayacağı büyük çıkmazı işaret ediyor. Yeni sezonda sürprizlerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kurt Seyit ve Şura’da şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak. Sezon finalinde Petro ve Billy’nin hazırladığı tuzakla hapse mahkum edilen Seyit, Barones’i öldürenin kendisinin olmadığı anlaşılınca mahkumiyetten kurtulacak. Seyit’le kavuşmaya dair ümidini hiç yitirmeyen Şura ise eskisinden çok daha güçlü bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacak. Birbirlerine duydukları aşktan başka hiçbir şeyleri olmayan Seyit ve  Şura’nın yolları sürpriz bir şekilde Mürvet ve annesi ile kesişecek ve bu kesişme hiç hesapta olmayan gelişmelerin yaşanmasına yol açacak.

KURT SEYİT’İN ZOR KARARI
Fahriye Evcen’in canlandıracağı Mürvet, Bulgar göçmeni bir Türk Kızı. Bulgaristan’daki savaş yıllarında annesinden ayrılmak zorunda kalan Mürvet, yıllar sonra İstanbul’da annesine kavuşacak.

KURT SEYİT VE ŞURA’DA FAHRİYE EVCEN’Lİ FRAGMAN

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu ve Nermin Bezmen’in aynı adlı eserinden uyarlanan Ay Yapım imzalı Kurt Seyit ve Şura’nın ikinci sezon tanıtımı yayınlandı.Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen “Kurt Seyit ve Şura İstanbul”un çekimleri başladı. Dizinin yayınlanan ilk tanıtımında Kurt Seyit elleri kelepçeli bir halde darağacına giderken gözüküyor. Sezon finalinde, Kurt Seyit ve Şura tam kavuşacakken Petro ve Billy’nin kurduğu tuzakla yine ayrılmak zorunda kalmıştı. Şeref Oteli’ndeki yangından kurtulan Seyit, Petro ve Billy’nin planıyla Barones’i öldürmekten suçlu bulunarak hapise mahkum edilmişti. Yayınlanan yeni sezon tanıtımında da elleri ve ayakları prangalarla bağlı Seyit, askerlerin nezaretinde darağacına giderken gözüküyor.

Rusya’dan İstanbul’a uzanan zorlu yolculuğunda defalarca ölüm tehlikesi atlatan Seyit, darağacından kurtulabilecek mi? Seyit büyük aşkı Şura’ya yeniden kavuşabilecek mi? Aşıklar, büyük umutlarla geldikleri İstanbul’da yeniden biraraya gelebilecekler mi?Kurt Seyit ve Şura aşk dolu anlara sahne olduKurt Seyit’in kendisine yazdığı mektubu okuduğunda onu affeden Şura ile Seyit’in cepheye gitmeden önceki buluşması aşk dolu anlara sahne oldu. ‘Seni bir daha göremezsem bilki sen benim için hep en güzel kalacaksın. Sen benim yaşamak için tek sebebimsin’ diyen Seyit ile Şura artık birbirlerine ait olduklarını ise ‘Kalbim sana emanet’ sözleriyle mühürledi.

KURT SEYİT VE ŞURA İÇİN ESKİ İSTANBUL YENİDEN KURULDU! DEV PRODÜKSİYONUN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Kurt Seyit’in babası Mirza Mehmet Eminof karakterine Serdar Gökhan, annesi Zahide karakterine ise Şefika Tolun hayat verecek. Kurt Seyit’in silah arkadaşları Petro karakterini Birkan Sokullu, Celil karakterini ise Ushan Çakır canlandırıyor.’’BEN ÜSTEĞMEN SEYİT EMİNOF, BU DANSI BANA LÜTFEDERSENİZ, BALONUN EN ŞANSLI ERKEĞİ BEN OLACAĞIM’’Genç ve güzel Şura, katıldığı ilk baloda yakışıklı Türk subay Kurt Seyit ile tanışır. Şura’nın kalbi Seyit’i ilk gördüğü anda deli gibi atar. Yakın asker arkadaşları ile birlikte aynı baloda eğlenen Seyit ise henüz kim olduğunu bilmediğiŞura’dan gözlerini alamaz ve sonrasında aklından çıkaramaz. Kurt Seyit ve Şura’nın Rusya’daki saltanat günlerinden işgal altındaki İstanbul’a uzanan macera dolu yolculukları aynı zamanda büyük bir aşkın da yolculuğu olacaktır.KURT SEYİT VE ŞURA DİZİSİ NEDEN TUTMADI? ÜNLÜ YAZAR YORUMLADI – HABER İÇİN TIKLAYINSANA BİR SIR VERECEĞİM’DEN TRANSFERStar TV’nin yeni dizisi Kurt Seyit ve Şura’nın kadrosuna bir oyuncu daha dahil oldu.Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Seda Güven ve Ushan Çakır gibi isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı Kurt Seyit ve Şura’nın kadrosuna Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Duru karakterini canlandıran Sümeyra Koç dahil oldu. Çekimleri Rusya’da devam eden dizi ilk bölümüyle 4 Mart Salı akşamı ekrana gelecek.
 “GÜN, ZAFER GÜNÜDÜR!”Zorlu savaş koşullarına rağmen mücadelesinden vazgeçmeyen kararlı ve cesur Türk subayı Kurt Seyit askerlerine şöyle sesleniyor: “Biliyorum hepiniz çok yorgunusunuz. Çoğunuz günlerdir uyku uyumadı. Aylardır doğru düzgün bir şey yemediniz. Aklınız sevdiklerinizde, geride bıraktıklarınızda. Ama biz düşmana, bize dokunanın canını yakacağımızı göstermek için buradayız. Asker! Gün zafer günüdür!”Çekimleri Kartepe’de gerçekleştirilen savaş sahnelerinde 1200 figüran rol aldı. Savaş, ihtişam ve aşkın bir arada yer aldığı yeni tanıtımda, dizide yer alan diğer oyuncular ilk kez seyirci karşısına çıktılar. Birkan Sokullu’nun, Kurt Seyit’in askeri okuldan arkadaşı Petro karakterini canlandıracağı, Seda Güven’in Şura’nın ablası Valentina rolünde izleyici karşısına çıkacağı yapımda Ushan Çakır da Kurt Seyit’in çocukluk ve silah arkadaşı Celil karakterine hayat verecek.Kurt Seyit ve Şura’nın; saltanat günlerinden Karpatlar cephesine, Aluşta’dan işgal altındaki İstanbul’a, 1920'lerin Pera’sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak.
Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç’in kaleme aldığı, müziklerini Toygar Işıklı’nın yaptığı Ay Yapım imzalı Kurt Seyit ve Şura 4 Mart Salı saat 20:00’de Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.AYNI ANDA MBC KANALINDA DA YAYINLANACAK

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Kurt Seyit Ve Şura dizisi eşzamanlı MBC kanalında yayınlanacak. Kurt Seyit ve Şura’nın yapımcısı Ay Yapım imzalı başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in oynadığı Kara Para Aşk dizisi de MBC de Türkiye ile aynı zamanda yayınlanacağı açıklanmıştı. İki Türk dizisinin aynı anda yabancı kanallarda da göstermesi Türk dizi sektörünün gücünü gösteriyor.
 KURT SEYİT VE ŞURA DİZİSİNE RUS İLGİSİ
‘Kurt Seyid ve Şura’nın çekimleri Rusya’nın St. Petersburg kentinde devam ediyor. Yapıma, Rus medyası da büyük ilgi gösteriyor. Rusya’nın Sesi’nde dizi setinden fotoğraflar eşliğinde diziyle ilgili ilginç bilgilere yer verildi.‘İmparatorluk yıkıntıları üzerinde vals’ başlığıyla kullanılan haberde, konu ayrıntılı şekilde aktarılıyor. Sette çalışanların gizlilik anlaşması imzaladığı vurgulandıktan sonra da Rus çekim grubunun bir üyesinin ağzından şu ifadelere yer veriliyor:”Şahsen ben, Türk televizyon ekibinin, kendilerini tamamen ve bütünüyle işe adayan olağandışı çalışkan insanlar olduğunu söyleyebilirim. Biz, 12 saatlik çekim gününe alışığız, Türk konuklarımız ise 16 saat çalışıyor. Çalışmamız öyle bir ayarlandı ki her bir görevi iki kişi yürütüyor. Örneğin, biri Türk diğeri Rus iki yönetmenimiz var. Biri Türk, diğeri Rus iki film seti yöneticisi var.”Rus basınında yer alan haberde, setten şu bilgiler aktarılıyor:”Türk ekibi takma saçtan takıya, ayakkabıdan elbiseye her şeyi Türkiye’den getirdi. Bu yüzden kadın giysilerinin çoğu ince yapılı kadınlar için. Diziye katılamayan iri yapılı kızlarımız çok üzülüyor. Yine de kendilerini çar ailesi ve Dünya Savaşı döneminin çağdaşları olarak hissetmelerini sağlamamız için yalvarmaya devam ediyor.

Rusya’nın St. Petersburg şehrinde çekilen dizinin balo sahneleri, geçmişin tüm ihtişamını koruyan şehrin ünlü saraylarından Marble Palace’da çekildi.

RUSYA’DA 2 BİN FİGÜRAN VE 200 KİŞİLİK EKİP

Bu romantik sahnede Kurt Seyit rolündeki Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Şura’ya yaklaşarak “Ben üsteğmen Seyit Eminof, bu dansı bana lütfederseniz balonun en şanslı erkeği ben olacağım” diyor. Ve bu adımla büyük aşkın tohumları atılıyor.
 
St. Petersburg’daki çekimler bu saraydakilerle sınırlı değil. Türk ve Ruslardan oluşan 200 kişilik ekip, şehrin dört bir yanında. Rusya’da çekilen sahnelerde ayrıca 2 bine yakın da Rus figüran görev alıyor.

MERDİVEN DESTEĞİ

Kıvanç Tatlıtuğ’un Kurt Seyt Şura dizisi çekimlerinde ata binerken merdiven kullandığı ortaya çıktı.

Star TV’de başlayacak ‘Kurt Seyit ve Şura’nın geçtiğimiz ay Bolu – Kartaltepe’de yapılan çekimlerinde attan düşen Kıvanç Tatlıtuğ’un dört kaburga kemiği kırılmıştı. Çekimlerine Rusya’da devam edilen dizide Kıvanç Tatlıtuğ atlı sahnelerde ağrıları nedeniyle zorlanıyor. Ata binerken merdiven kullanarak asistanlardan yardım alıyor.
RUSYA’DAN İLK FOTOĞRAF

‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinin St. Petersburg’taki çekimlerinden ilk fotoğrafı, dizinin başrolündeki isimlerden Farah Zeynep Abdullah Instagram’dan paylaştı.

Oyuncu, bir otomobilin içinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Seda Güven’le otururken çekilen fotoğraf için  “Set” notunu düştü. Rusya’daki çekimlerin zor şartlar altında -16 derecede sürdürüldüğü öğrenildi.

KURT SEYİT VE ŞURA’YA YENİ OYUNCU

Seda Güven de ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinin kadrosuna katıldı. Çekimler için üç gün önce dizi ekibiyle Rusya’ya giden oyuncu, set dışındaki zamanında St. Petersburg’u keşfe çıkıyor.

KURT SEYİT VE ŞURA DİZİSİNDE  İKİNCİ KABURGA KIRIĞI!

Kısa bir süre önce ‘Kurt Seyit ve Şura’ya dahil olan Serdar Gökhan da Kıvanç Tatlıtuğ gibi attan düşerek kaburgasını kırdı

‘Kurt Seyit ve Şura’nın oyuncu kadrosuna dahil olan Serdar Gökhan, dizinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ gibi talihsiz bir kaza yaşadı. Yeşilçam’ın usta oyuncusu at sahnelerinde düşerek iki kaburgasını kırdı.Tatlıtuğ, kazadan sonra iğnelerle çekime devam edebilmişti. Gökhan ise kremle yapılan tedaviyle çalışabildi. Oyuncu, dizide Kurt Seyit’in subay babası ‘Mirza Bey’i canlandıracak. Rusya’ya giden ekip dönüşte Sultanbeyli’de hazırlanan özel bir platoda çekimlere devam edecek.

İKİ YENİ OYUNCU
Star’da Mart ayında ekrana gelecek olan Kurt Seyit ve Şura dizisine iki yeni oyuncu daha katıldı.
Diziye, daha önce ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinde rol alan genç oyuncu Sarp Can Köroğlu ve son olarak ‘Kayıp’ dizisinde rol alan Berk Erçer dahil oldu. 

KIVANÇ TATLITUĞ DEDEMİN RUHUNU AĞIRLIYOR !

Nermin Bezmen’in 2006'da yazdığı kitabından uyarlanan ‘Kurt Seyit ve Şura‘ Ocak sonunda Star TV’de ekrana gelecek. Nermin Bezmen’in dedesi Kurt Seyit Eminof’u Kıvanç Tatlıtuğ, Rus aşkı Şura’yı ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

Nermin Bezmen, Kıvanç Tatlıtuğ’u karşısında görünce neler hissettiğini ‘Vatan Pazar’da şu sözlerle dile getirdi: “Kıvanç ‘Hikayeyi bir de sizden dinlemek isterim’ dedi. 5’inci dakikadan itibaren karşımda Kıvanç yoktu. Kurt vardı. Fragmanı izledikten sonra ona cepten şöyle bir mesaj attım: ‘Sevgili Kıvanç. Bedenler ruhların sahibi ise sen şu anda Kurt Seyit’in ruhunu ağırlıyorsun.”

İLK FRAGMANI MİLYONLARCA KİŞİ İZLEDİ

‘Kurt Seyit ve Şura’nın ilk tanıtımı fragmanını bile milyonlarca kişi izledi.

Yeni yılın ilk dakikaları ve 1 Ocak’ta olmak üzere dört kez yayınlanan fragman, reyting ölçümlerine göre yaklaşık 8 milyon 883 bin izleyiciye ulaştı.

KURT SEYİT VE ŞURA MART AYINDA BAŞLIYOR

Kurt Seyit ve Şura dizisinde sürpriz gelişme. Daha önce Ocak ayı sonuna doğru başlaması beklenen iddialı dizide, Rusya’da zor hava şartlarında yapılan çekimlerde yaşanan zorluklar nedeniyle gecikme yaşandı. Başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, karlı havada yapılan zorlu çekimler sırasında attan düşerek kaburgasını kırmıştı. Dizi Mart ayında Star ekranlarında olacak.

KURT SEYİT VE ŞURA’YA YENİ OYUNCU
Kurt Seyit ve Şura dizisinin kadrosuna bir isim daha dahil oldu.

Son olarak Bir Aşk Hikayesi dizisinde yer alan Elçin Sangu da dizinin kadrosuna katıldı. Güzel oyuncu bu haberi twitter hesabından paylaştı. Dizinin kadrosuna daha önce de Birkan Sokullu, Ushan Çakır ve Oral Özer katılmıştı.?

YILBAŞI SÜRPRİZİ

Kıvanç Tatlıtuğ’un merakla beklenen dizisi Kurt Seyit ve Şura’dan ilk fragmanı yayınlandı. 

Kıvanç Tatlıtuğ’un sette yaşadığı aksiliklerle gündemden düşmeyen dizisi “Kurt Seyit ve Şura” bu kez aşk kokan sahneleriyle konuşulacak. Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah’la vals yaptığı sahnelerde dansın hakkını verdi. “Kurt Seyit ve Şura” için binicilik dersi alırken attan düşüp sakatlanan Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün dizinin teaser çekimleri için iş başındaydı.

At binme sahnele-rinde dublör kullanan oyuncu Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü’ndeki çekimlerde Farah Zeynep Abdullah’la danstaki hünerlerini sergiledi. Çarlık Rusyası’nın son dönemlerinde geçen hikayede Farah Zeynep Abdullah soylu bir Rus ailesinin kızı “Şura”yı canlandırıyor. Abdullah’la balo sahnesinde mavi askeri üniformasıyla vals yapan Tatlıtuğ büyük bir titizlikle çalıştı. 7 saat süren çekimlerin 4 saatini provaya ayıran ikiliyi dans hocaları da yalnız bırakmadı.

RUSYA’DAN İSTANBUL’A UZANAN AŞK MACERASI

Nermin Bezmen’in aynı adlı romanından yola çıkılarak senaryolaştırılan “Kurt Seyit ve Şura”da saltanat günlerinden 1920’lerin İstanbul’una uzanan sürükleyici bir aşk hikayesi anlatılıyor. Aluşta’dan işgal altındaki İstanbul’a, 1920’lerin Pera’sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak. Ekranlarda daha önce görmediğimiz bir masalı anlatacak olan Ay Yapım imzalı “Kurt Seyit ve Şura”, Star TV’de yayınlanacak.

RUS ORDUSUNDA BİR TÜRK SUBAY

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat vereceği Kurt Seyt Eminof, Kırımlı bir Türk ailenin oğludur. Babası gibi Rus İmparatorluğu ordusunda, muhafız alayında görev yapan onurlu, lider ruhlu, başarılı bir subaydır. Çocukluğundan beri asker olarak yetiştirilen Kurt Seyt, babası gibi askeri görevini tamamladıktan sonra aile topraklarında bir hayat kurmayı hayal etmektedir. Kendisi gibi asker olan yakın arkadaşlarına ölesiye sadık, adalet duygusu çok gelişmiş ayrıca sıcak, şefkatli ve çapkın bir erkek olan Kurt Seyit’in kaderi Şura’yla tanışması, ardından Rusya’daki devrimle tamamen değişir. Şura’yla olan ilişkisi onun içinde bulunduğu tehlikeyi daha da büyütür. Kurt Seyit’in aşkı, ailesi için mücadelesi onu çok çalkantılı bir serüvenle İstanbul’a doğru yola çıkaracaktır.

SOYLU AİLENİN GÜZEL KIZI
Farah Zeynep Abdullah’ın canlandıracağı Shura, zengin ve asil bir Rus ailesinin güzeller güzeli kızıdır. Shura, Petrograd’da ilk kez sosyeteye takdim edildiği baloda Kurt Seyt’le tanışır ve ona ilk anda aşık olur. Bu aşk her türlü engele, entrikaya rağmen güçlenerek büyürken, çeşitli zorluklarla da sınanır… Şura, Kurt Seyt’in elini tuttuğu ilk günden itibaren büyümeye başlar, küçük bir kızken şahane bir kadına dönüşür. Kurt Seyt’le yaşayacağı serüven, hayatının anlamını değiştirir. Bu fırtınalı aşk onu, heyecan dolu bir maceraya sürükleyecektir.

KIVANÇ TATLITUĞ’A DUBLÖR DESTEĞİ

“Kurt Seyit ve Şura” adlı dizinin setinde attan düşerek kaburgasını kıran Kıvanç Tatlıtuğ, çareyi dublör kullanmakta buldu. Tatlıtuğ için Rusya’dan dublör getirtildi.

Nermin Bezmen’in romanından uyarlanan “Kurt Seyit ve Şura”nın çekimlerine Kocaeli-Kartepe’de devam ediliyor. Dizide Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde attan düşüp dört kaburgasını kırmasına rağmen çekimleri aksatmıyor.

Ancak atlı sahnelerde oynaması şimdilik mümkün olmadığından, ünlü oyuncu için bir dublör ayarlandı. Kıvanç Tatlıtuğ’a benzeyen dublör, Rusya’da bulundu. Rus dublör, önceki gün atlı sahneler için görev başındaydı.

Kıvanç Tatlıtuğ, ağrılarının dinmesi için düzenli olarak iğne yaptırıyor. Bunun için kaldığı otele her sabah 09.00’da bir hemşire geliyor.

RUSYA NİYETİNE KARTEPE

Kıvanç Tatlıtuğ, Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandırdığı “Kurt Seyit ve Şura” dizisinin Kartepe’deki setinde görüntülendi. Rusya’daki soğuk hava koşullarından dolayı bazı sahneler şimdilik Kartepe’de çekilecek ekip ilerleyen günlerde Rusya’ya gidecek.

SETTE yaşadığı talihsiz kaza, Kıvanç Tatlıtuğ’u yeni dizisinin çekimlerine devam etmekten alıkoyamadı. Nermin Bezmen’in aynı adlı romanından uyarlanan “Kurt Seyt&Shura” dizisinde başrolü üstlenen ünlü oyuncu, Kocaeli’nin Kartepe ilçesine kurulan sette bindiği attan düşmüş, iki kaburgasında kırık tespit edilmişti.

Diziyi yayın tarihine yetiştirmek için ağrılarına rağmen çekimlere devam eden Tatlıtuğ, önceki gün sette görüntülendi. Rus ordusunda görev yapan bir subayı canlandıran Tatlıtuğ, çekimlere ara verildiği sırada cep telefonunu kontrol ederken objektife yansıdı. Oyuncunun Farah Zeynep Abdullah’la başrolü paylaştığı dizinin çekimleri, 25 Aralık’tan itibaren Rusya’da devam edecek.

İLK GÖRÜŞTE AŞK

Dizide, Kurt Seyit’in askeri okuldan arkadaşları olan Petro karakterine Birkan Sokullu, Celil karakterine ise Ushan Çakır hayat verecek.

Kurt Seyit ve Şura, Rusya da sürdürdükleri görkemli yaşantıdan kopup İstanbul’a gelmek zorunda kalan çiftin masalsı aşk hikayesiyle izleyiciyi ekran başına bağlayacak. Dizinin Saint Petersburg’da gerçekleşecek sahnelerinin çekimine ise Ocak ayında başlanılacak.

Kurt Seyit ve Şura, 2014 yılının ilk aylarında Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

İKİ YENİ OYUNCU

“Kurt Seyit ve Şura” dizisinin  kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı. Fatih dizisinde Şehzade Mustafa’yı canlandıran Birkan Sokullu ve Leyla ile Mecnun dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Ushan Çakır, Kurt Seyt ve Shura dizisinde rol alacak. Birkan Sokullu’nun canlandıracağı karakter, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı karakterin en iyi arkadaşı olarak ekranlara gelecek.

ZORLU ŞARTLARDA ÇEKİM

Nermin Bezmen’in aynı adlı romanın uyarlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Yolante Cabau gibi isimlerin rol alacağı ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinin çekimleri St. Petersburg’da Pazar günü başladı. Eski 10 dereceye yakın karlı bir havanın olduğu St. Petersburg’da çekimler tüm zorluklara rağmen sürüyor.

Ocak ayında Star TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yapımını ‘Ay Yapım’ senaristliğini şu sıralar ‘Medcezir’ dizisini de yazan ‘Ece Yörenç’ yapacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise ‘Hilal Saral’ oturacak.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi için sakal bıraktı. Nişantaşı’ndaki bir mağazada görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, vitamin destek hapları alarak kaslarını geliştirmek istiyor.

STAR TV’DE EKRANA GELECEK

Nermin Bezmen’in aynı adlı romanından uyarlanan dizinin ilk bölümleri, St. Petersburg’da çekilecek. Dizi ekibi, kasım sonunda gidecekleri şehirde üç ay boyunca çekim yapacak.

Rus Çarı’nın muhafız alayında yer alan Seyt ile soylu bir Rus ailenin kızı olan Shura’nın Rusya’dan İstanbul’a uzanan öyküsünü anlatan dizinin çekimleri Rusya’nın yanı sıra Bulgaristan, Ukrayna ve İstanbul’da kurulan platolarda yapılacak. Senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı “Kurt Seyt&Shura”nın ocak ayında Star TV’de ekrana gelmesi planlanıyor.

KIVANÇ’A 60 BİN ZEYNEP’E 40 BİN
Star TV’nin Şubat ayında ekranlara süreceği ve sezonun en iddialı işlerinden olması beklenen Kurt Seyd dizisinin başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın alacağı ücretler belli oldu.

Posta gazetesinin haberine göre Rus askeri Kurt Seyt’i oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ diziden bölüm başına 60 Bin TL, Kurt Seyt’in dizide tutkulu bir aşk yaşayacağı, Aristokrat ailenin kızı Shura’yı canlandıracak olan Farah Zeynep Abdullah ise diziden bölüm başına 40 Bin TL kazanacak.

Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ’un diziden kazanacağı bir yıllık parasını peşin aldığı öğrenildi.

YENGE KIVANÇ’IN DİZİSİNDE

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau, Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisinde rol alacak.

Nermin Bezmen’in “Kurt Seyit ve Şura” romanından uyarlanan dizinin kadrosuna katılan Yolanthe Cabau, önceki gece başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ile Ulus Sunset’te buluştu.

YENİ DİZİYE YENİ İMAJ

“Kuzey Güney”in hemen ardından yeni dizi çalışmalarına başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni rol için imajını da değiştirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Nermin Bezmen’in “Kurt Seyt&Shura” romanından uyarlanan dizide başrolü üstlendi. Yakışıklı oyuncu, Bolşevik ihtilaliyle birlikte Çarlık Rusya’sının görkemli yaşantısından kopup İstanbul’a sürüklenen hayatları konu alan dizide bir Kırım Türkü’nü oynayacak.

Tatlıtuğ, seyirci karşısına Çar Nikola’nın muhafız alayındaki genç bir üsteğmenken Bolşevikler’in ölüm listesine giren ve bir taka dolusu silahla İstanbul’a gelen Kurt Seyt olarak çıkacak. Oyuncu, bu rol için görüntüsünü de değiştirip sakal bıraktı.



Şimdi Kurt Seyit ve Şura dizisi Kanalında Hangi Sevilen Dizi Var

0 yorum:

Yorum Gönder