Yalan Dünya Yeni Bölüm İzle Kacak Yeni Bölüm İzle Kurt Seyit Şura Yeni Bölüm İzle Medcezir Yeni Bölüm İzle Muhteşem Yüzyıl Yeni Bölüm İzle
Popüler Tv Kanalları

Ulusal Tv Kanalları

Spor Tv Kanalları

Müzik Tv Kanalları

Çocuk Tv Kanalları

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Star TV Paramparça Yeni Bölüm

Bugün Paramparça dizisi Star TV ile internette canlı dizi film izlemenin keyfini çıkarın. Paramparça dizisi Star TV ile yerli dizi, haber ve filmleri dakikası dakikasına canlı tv sitemiz ile izleyiniz.


Paramparça dizisi konusu, oyuncuları ve yeni bölüm fragmanı

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu edildiği, Endemol Türkiye‘nin yapımcısı olduğu Paramparça dizisi yeni sezonda Star TV’de yayınlanacak. Paramparça’dan ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Uzun süredir hazırlıkları izide Yeşilçay, çeyiz dükkanında çalışan Gülseren karakterine hayat verecek. Dizi Ekim ayı başında Star TV ekranlarında başlayacak. Dizinin yayın günü henüz belli olmadı.

PARAMPARÇA DİZİSİ KONUSU

İstanbul’un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan’ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayeleri sezonun en iddialı yapımları arasında yerini alacak.  Aliye, Bin Bir Gecce, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

PARAMPARÇA DİZİSİ İLK TANITIM FRAGMANI



Şimdi Paramparça dizisi Star TV Kanalında Hangi Sevilen Dizi Var

0 yorum:

Yorum Gönder