Yalan Dünya Yeni Bölüm İzle Kacak Yeni Bölüm İzle Kurt Seyit Şura Yeni Bölüm İzle Medcezir Yeni Bölüm İzle Muhteşem Yüzyıl Yeni Bölüm İzle
Popüler Tv Kanalları

Ulusal Tv Kanalları

Spor Tv Kanalları

Müzik Tv Kanalları

Çocuk Tv Kanalları

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kaderimin Yazıldığı Dizisi Yeni Bölüm

Bugün Kaderimin Yazıldığı Gün dizisine 2 oyuncu ile internette canlı dizi film izlemenin keyfini çıkarın. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisine 2 oyuncu ile yerli dizi, haber ve filmleri dakikası dakikasına canlı tv sitemiz ile izleyiniz.


Başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri’nin yer aldığı, O3 Turkey Medya’nın yapımcılığını yapacağı “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinin 2 oyuncusu daha belli oldu

GONCAGÜL SUNAR KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNDE

Daha önce Asmalı Konak, Muhteşem Yüzyıl, Çemberimde Gül Oya, Yol Arkadaşım dizilerinde rol alan  Goncagül Sunar, başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük’ün paylaştığı “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinin kadrosunda. Başarılı oyuncu son olarak “Cinayet” dizisinde rol almıştı.

GÜL ONAT KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNDE

En son “Lale Devri” dizisinde oynayan Gül Onat, Kaderimin Yazıldığı Gün dizinin kadrosuna katıldı. Onat, dizide Özcan Deniz’in oynayacağı karakterin annesi rolünde oynacak. Çarpıcı ve etkileyici hikayesiyle “Kaderimin Yazıldığı Gün” yakında Star TV’de!



Şimdi Kaderimin Yazıldığı Gün dizisine 2 oyuncu Kanalında Hangi Sevilen Dizi Var

0 yorum:

Yorum Gönder